Sports And Fitness
sxskv  

10 rare matvarer som løpere spiser

løpere kan spise. Hvis du noen gang har sjokkert venner eller familie ved å fylle ansiktet ditt før, under eller etter en lang sikt, velkommen til klubben! Fansen din forstår bare ikke. Noe skjer når du trener for lengre avstander og den ukentlige kjørelengden øker, du begynner å se mat annerledes. “Da jeg løp profesjonelt, spiste jeg noe å gjøre det bedre,” sier Fitbit -ambassadør Ryan Hall. “Mat er et ytelsesforbedrende stoff.” Han indikerer at det – har spist tre måltider og tre snacks om dagen, pluss en midnattsnacks, for å unngå å miste for mye vekt under trening. Og så mye som han elsker supermatlaks og søtpoteter, ble noen av disse ernæringsvalgene litt mer … uvanlig.

Fra tankegangen til idrettsutøvere som virkelig og Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter virkelig tenker på mat som drivstoff, her er bare noen få av de rare og fantastiske matvarene som løpere spiser.

Chips og kringler for en rask saltlikk

Potetgull er ikke så særegne, men tilskuere kan være sjokkerte over å se poser med søppelmat som blir sendt ut midt-maraton. Idrettsutøvere trenger salt, og chips og kringler er en rask måte å fylle på natrium på. Ingen skam hvis du suger saltet av den kringlen, jager det med noen få slurker med vann og kommer tilbake der ute.

Kjører på gelébønner og gummy bjørner

Så er det godteriboller på banen. Når idrettsutøvere trenger grunnleggende karbohydrater, STAT, som indikerer sukker! Du kan få sportstilskudd i bønne og gummy form, men noen mennesker liker å løpe på gammeldags godteri.

Vil løpe for sjokoladekandier og barer

For chocoholics kan nøtteaktige barer og godteri treffe stedet. De er lett og lett å ta tak, og tilbyr sukker, litt protein og et dryss salt. Det er ikke så forskjellig fra en peanøttsmør og gelésandwich, ikke sant?

Rødbeterjuice til frokost

Utholdenhetsidrettsutøvere handler om rødbeter, ettersom studier har vist kardiovaskulære fordeler for syklister, løpere og andre idrettsutøvere. I stedet for å spise røttene eller greenene, slurrer mange idrettsutøvere saften. Olympic Marathoner Shalane Flanagan lager en morgensmoothie som er en sjokkerende farge.

Pucker-verdig terte kirsebærjuice

Ikke søt, men sur kirsebærjuice har betennelsesdempende egenskaper, noe som kan berolige ømme muskler og hastighetsgjenoppretting. Noen løpere pucker opp før og etter treningsøkter, i stedet for å sprite ibuprofen.

Pickle Juice, vær så snill

Har du noen gang sett en idrettsutøver som drikker fra en sylteagurk etter trening? Den saltlaken er et annet salt triks å ta i natrium. En studie antydet at eddiken også kan hjelpe med muskelkramper. Bare sørg for å doble knyttneven med et glass vann for å balansere natrium.

Cola for koffeinfiender

Mens mange av oss må slutte å drikke sukkerholdig brus (en ultrabehandlet mat!), Swig papirkopper full av flat cola. De troende lover at sukkeret og koffeinet gir dem en forbedring gjennom de harde siste milene.

Sushiris på en rull

Flytt over pasta-Rice er også populær for karbo-belastning, og sushi er den beste kombinasjonen av karbohydrater pluss protein. Mange maratonere gjør det til en middag før løp, og ultra-maratoner har vært kjent for å spise den på veien. Hvis tanken på rå fisk får magen til magen, pakker Sao Paulo FC Skjorter også proffer risballer og kaker.

Søtpoteter å gå

Ryan Hall pakker søtpoteter i folie FC Tokyo Skjorter for en snacks på farten. “Jeg later som jeg spiser en burrito når jeg får rare stirrer på et fly,” trekker på skuldrene Hall. “Men søtpoteter er en av de beste karbohydrater en løper kan spise, med en lav glykemisk indeks og krampe-kampkalium.” Andre løpere laster potetmos i plastposer. Jada, de vil sannsynligvis være finere ved siden av en stekemiddag, men det fungerer for grunnleggende karbohydrater på flukt.

Sist, men aldri minst: lever

“Jeg gikk inn i huset forleden for å finne min kone Sara som satte storfelever i blenderen,” sier Hall. “Jeg prøver alltid rare matvarer, men det smakte ganske mye som du kan forestille deg. En bit var nok for meg. ” Avstandsløpere tygger på leveren for jern, og hallene har prøvd å suge det i melk, yoghurt og andre marinader, for å temme dens sterke smak. “Jeg har fremdeles ikke funnet en måte å faktisk glede meg over å spise lever,” innrømmer Hall. “Men maten er drivstoff, så den må gå ned.”

For å være tydelig, antyder ingen at du fokuserer på chips, godteri og brus som fører opp til ditt neste løp. På lang sikt er det ingen erstatning for god ernæring. Men politikkene er forskjellige for sportsernæring, og spesielt etter mange mil eller timer, har de en tendens til å bøye seg. Hvis en merkelig mat fungerer for deg, velg den! Og hvis du ser en venn eller lagkamerat ta en bit av noe bisarr, gi henne en høy fem. Noen ganger må du spise det som trengs for å komme over den målstreken.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en nEW treningsrutine.

Becky Duffett

Becky Duffett er en medvirkende ernæringsredaktør for Fitbit og en livsstilsforfatter med en lidenskap for å spise godt. En tidligere Williams-Sonoma-kokebokredaktør og utdannet ved San Francisco Cooking School, hun har redigert dusinvis av kokebøker og mange oppskrifter. City Living har gjort henne til en spinnmisbruker – men hun vil fremdeles heller sykle på hest. Hun bor i det søteste nabolaget i San Francisco, tilbringer helger på bondens marked, prøver å lese på bakeriet og steke store middager for venner.

Leave A Comment