Sports And Fitness
sxskv  

Campus Health Project (CHP) lanserer for å møte Collegiate Athletics ‘økende etterspørsel Covid-19 testkapasitet

i aksjon for å øke etterspørselen etter vital Covid-19 testkapasitet blant høyskoler og universiteter, Campus Health Project (CHP), høyere Educations pålitelige COVID-19 testpartner, har lansert sitt nasjonale initiativ dedikert til å hjelpe institusjoner for høyere utdanning med å sikre Covid-19 testkapasitet og logistisk støtte de trenger for å gjenoppta campuslivet for høsten 2020 og utover.

Ved å ta hensyn til universiteters oppfordringer til nøkkelferdige COVID-19 testalternativer og raske testresultater, er CHP en første-av-its-kind ressurs som tapper kunnskapen om helsepersonell, rådgivere for høyere utdanning og sertifiserte uavhengige vitenskapelige laboratorieeiere. CHP bruker Covid-19 testalternativer som gjør det mulig for universitetspartnere å utføre en jevn prosess for sine vitenskapelige testbehov, inkludert mottak av innsamlingssett, sende prøver og få raske testresultater innen 24 til 48 timer ved hjelp av dashboards, sanntidsvarsler, og skreddersydd rapportering. For tidsfølsomme og viktige behov kan CHP levere testresultater innen 24 timer.

“Høyere utdanning er i et løp mot tid om å øke forberedelsene for å bekjempe Coronavirus-pandemien før høsten går inn,” sa Chuck Brady, CHPs administrerende direktør og sjef for høyere utdanning, en 22-årig veteran for høyere ed industri. For å møte denne enestående utfordringen, kan universiteter stole på at Campus Health Project for å belaste deres nåværende Covid-19 testprosesser. Ved å bruke nøkkelferdige alternativer for å integrere jevnlig med eksisterende prøveinnsamlingsprosesser, kan skoler få tilgang til lab -kapasitet og få raske resultater slik at administratorer og kontaktsporere har de viktige verktøyene de trenger for å kontrollere spredningen av viruset. ”

“Svimlende del av tilgjengelige tester” som trengs på studiesteder for høyere utdanning

Det umiddelbare behovet for testkapasitet for Covid-19 er spesielt Athletic Bilbao Skjorter akutt for å minimere eksponering og redusere risikoen blant studenter, fakultet og ansatte ved rundt 4100 institusjoner for høyere utdanning over hele USA.

Forskningsfirmaet EAB konkluderte med “at selv om den globale forsyningen doblet eller tredoblet, ville amerikansk høyere utdanning fortsatt kreve en svimlende del av tilgjengelige tester.” Basert på CHPs analyse av anslag fra akademiske institusjoner, retningslinjer fra byråer, inkludert U.S. Department of Health and Human Services og Centers for Disease Control and Prevention, er ikke nåværende nasjonal laboratorieinfrastruktur ikke satt Valencia Skjorter opp for å håndtere bølgen i etterspørselen etter COVID-19 Testing av universiteter og høyskoler.

Campus helseprosjekt var godt SC Braga Skjorter etablert for å imøtekomme de visse helse- og sikkerhetsbehovene til høyere utdanning. Det samarbeider med akademiske institusjoner og et nettverk av uavhengige laboratorier, og samsvarer med testkapasitet med universiteter og studiesteder som mangler intern kunnskap og ressurser til å imøtekomme den etterspørselen av seg selv.

CHP -ledelse

Campus helseprosjekt samler en rekke eksperter med betydelig erfaring innen helsevesen, vitenskapelige laboratorier og en oversikt over avansement med institusjoner for høyere utdanning. CHPs lederteam består av:

Thomas Huard, CHPs Chief Scientific Laboratory Advisor og tidligere styreleder for beste praksis hos Quest Diagnostics. Dr. Huard hadde tilsyn med disse beste praksisene for de største molekylære laboratoriene i verden.

David Williams, CHPs Chief Medical Advisor og administrerende direktør i Southside Medical Center jobber daglig med COVID-19 pasienter, og har tilsyn med tusenvis av kjøreturer og gjennomgående Covid-19-tester i Atlanta-området. Dr. Williams er også administrerende direktør i Ethizo, en helsevesenets automatiseringsplattform som effektiviserer arbeidsflyter for helse og laboratorium.

Chuck Brady, CHPs administrerende direktør og administrerende direktør for høyere utdanning, grunnla Apogee i 1998, og vellykket vokste den til å bli det største administrerte kommunikasjonsselskapet i høyere utdanning som for tiden støtter over 420 universiteter i USA og Canada.

Lee Smith, CHPs høyere utgave og juridiske rådgiver fungerte som assisterende visepresident for juridiske anliggender ved University of Texas i Austin for 33 Smith har betydelig erfaring i spørsmål relatert til forskriftsoverholdelse, informasjonsteknologi og sikkerhet og campus sikkerhet og sikkerhet.

“Coronavirus utgjør en alvorlig utfordring for høyskoler og universiteter som ikke er forberedt på å styre etterspørselen etter Covid-19 testkapasitet,” sier Dr. Thomas Huard, CHPs sjef for vitenskapelig laboratorium. “Avkastningen til sans for standard collegeopplevelse krever en forståelse av størrelsen på helsekrisen og en innovativ teknikk for systematisk å fordele testressurser der de er mye nødvendig.”

CHP -tjenestetilgjengelighet

Universiteter som for tiden søker å styrke påliteligheten og hastigheten på deres Covid-19 testkapasitet og evner, kan sende e-post til info@campushealthproject.com.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave A Comment