Uncategorized
sxskv  

Tory Burch for Fitbit Accessories Collection nå tilgjengelig for pre-salg

Det er øyeblikket du har ventet på-Tory Burch for Fitbit Accessories Collection offisielt lanseres i dag! Samlingen er utelukkende designet for Fitbit Flex, og inkluderer LOSC Lille Skjorter et elegant messing anheng og armbånd, sammen med mønstrede silikon armbånd for hverdagsstil.

Gjør din flex til et motestykke med den eksklusive samlingen av elegant tilbehør designet av Tory Burch, nå tilgjengelig for forhåndssalg.

Her er detaljene i samlingen:

Tory Burch for Fitbit Metal Fret anheng ($ 175): Laget av messing og basert på dekorativt, åpent fretverk som er en Tory Burch -signatur; Anhenget er suspendert fra en kjede

Tory Burch for Fitbit Metal Hinged Armbånd ($ 195): Laget av messing med dekorativt, åpent fretverk og en sikker, lett tilgangsslås på baksiden

Tory Burch for Fitbit silikonstrykt armbånd ($ 38): Med en justerbar lukking og en sikker, enkel tilganginnehaver for enheten, er den tilgjengelig i Tory Burch signaturfarger og utskrifter (Tory Navy Multi/Shiny Messing, Fuchsia Multi/Shiny messing)

For å holde deg aktiv og vise frem stilen din samtidig, ta turen til Tory Burch for Fitbit -siden.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem SS Lazio Skjorter eller tilstand. Ta alltid Manchester City Skjorter kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Leave A Comment