Sports And Fitness
sxskv  

Big Pharma presser leger til å overbeskrive medisiner, studiefunn

av Sherry Baker, Health Sciences Editor

(NaturalNews) Kjenner du noen som tar reseptbelagte medisiner? Oddsen er enorme du gjør. Og det er sannsynlig at de tar medisiner de ikke trenger fordi legene deres er for raske til å falle under påvirkning av Big Pharmas aggressive medikamentsalgsrepresentanter.
Tenk på denne statistikken: praktisk talt halvparten av alle amerikanere er for tiden diagnostisert med en kronisk tilstand og 40 prosent av de eldre enn 60 som tar fem eller mye mer medisiner.

Er det virkelig mulig at mange mennesker i USA har sykdommer som må behandles med flere medisiner?

Dette spørsmålet reiser absolutt spørsmål om arten av forholdet mellom den ekspanderende definisjonen av kronisk sykdom og eksplosjonen av reseptbelagte medikamentbruk i USA – utsteder Michigan State University antropolog Linda M. Hunt, PhD., Valgte å forske.

Dr. Hunt så på dramatiske økninger i diagnosen vanlige, kroniske tilstander og bruk av reseptbelagte medisiner for å behandle disse helsevesenet. Hun så spesielt på to tilstander som ofte kan lettes med livsstilsendringer – diabetes type 2 og hypertensjon – som ble Manchester United Skjorter behandlet i 44 primæromsorgsklinikker.

Forskerteamet hennes intervjuet 58 klinikere og 70 av pasientene sine, og observerte 107 medisinske konsultasjoner i kjøp for å evaluere legenes behandlingsteknikker og elementene som påvirker behandlingsbeslutninger. De fant at leger typisk foreskrev minst to eller mye mer medisiner per tilstand.

Mer enn halvparten av kundene som ble studert tok fem eller mye mer medisiner. Intervjuer med disse menneskene viste at Club America Skjorter kostnadene for stoffene ofte var en motgang, og klientene ble ofte gjort sykere på grunn av ugunstige bivirkninger.

Så hvorfor tar så mange mennesker så mange medisiner? Den nye studien, nettopp publisert i Annals of Internal Medicine, konkluderer med at mye flere medisiner er foreskrevet fordi terskelen for det som utgjør en “sykdom” stadig blir lavere og lavere, i stor grad takket være Big Pharmas innflytelse. Det som for eksempel en gang var normalt blodtrykk er nå for høyt, eller hvis det nærmer seg høyt, kalles “pre-hypertensjon” og Big Pharma anbefaler behandling. Og i stedet for å fortelle noen med høyt blodsukker å gå ned i vekt og trening, og til slutt kan de forbedre eller normalisere tilstanden, det er sannsynlig at en lege vil understreke at en person som er funnet å ha diabetes type 2, må stole på medisiner for livet.

Dr. Hunt påpeker i studien sin at leger blir fanget opp i et “revisjons- og belønningssystem.” Det innebærer at leger belønnes av legemiddelfirmaer for å foreskrive mye mer og mye mer medisiner. Muligens mange urovekkende er det Hunt kaller en “forskrivende kaskade.” Enkelt sagt er medisiner foreskrevet for å lindre bivirkninger forårsaket av andre medisiner. Da kan fortsatt mye flere medisiner forskrives for å avlaste nye bivirkninger fra de nylig foreskrevne medikamentene.

For å reversere og begrense innflytelsen fra Big Pharma på medisinsk praksis, anbefaler Dr. Hunt følgende:

* Politikk er nødvendig for å ekskludere enkeltpersoner eller organisasjoner med økonomiske interessekonflikter fra involvering med medisinsk retningslinje-skriverpaneler
* Leger burde frarådes å se narkotikamrepresentanter
* Overvåking av lege revisjon og belønningsplaner bør settes på plass Flamengo Skjorter for å søke etter bevis på utilsiktede negative effekter på pasienter

En annen studie som nettopp ble publisert i British Medical Journal (BMJ), av Harvard -forskere avslører et annet problem forårsaket av Big Pharma: Bedriftsledere er ikke klar over at de kan kaste bort milliarder av deres grove fortjeneste på ineffektive, til og med skadelige medisiner i helseplanene sine. De betaler også for å behandle bivirkningene av disse stoffene.

Kilder:

Om forfatteren:
Sherry Baker er en mye publisert forfatter hvis arbeid har dukket opp i Newsweek, Health, The Atlanta Journal and Constitution, Yoga Journal, Optometry, Atlanta, Arthritis Today, Natural Healing Newsletter, Omni, UCLAs “Healthy Years” -nyhetsbrev, Mount Sinai School of Medicine “Fokus på helse aldring” nyhetsbrev, Cleveland Clinics “Men’s Health Advisor” -nyhetsbrev og mange andre.

Leave A Comment