Sports And Fitness
sxskv  

5 enkle metoder for raskt å squash angst

uansett hvor mange yogakurs du går til eller nøyaktig hvor rolig du prøver å bli, livet kommer til å kaste noen stressende øyeblikk på deg. En dag kjenner du kanskje igjen at du absolutt ikke klarte å huske om en arbeidspresentasjon på grunn av en time, mens den andre kan du få en telefon fra barnets instruktør om noen problemer unggutten din har på skolen. Men når noe sånt oppstår så godt som du begynner å anspente deg, er det ting du kan gjøre for å stoppe angsten i sporene. Alle er forskjellige, så prøv noen av disse for å se hva som fungerer fineste for deg:

Pust det ut.

Det avgjørende her er å bruke alle lungene dine, ikke bare den øverste delen. “Når du tar et sparket tilbake membranpust som utvides til den nedre delen av lungene, får du stor oksygenutveksling, hjertet ditt trenger ikke å jobbe så hardt, så vel som blodtrykket ditt så vel som hjertefrekvensen går ned, ”Stater Alice Domar, doktorgrad, partnerprofessor ved Harvard Medical Institution samt administrerende direktør for Domar Center for Mind/Body Health. Prøv det ved å ta et tregt dypt pust, utvide brystet og magen, mens du teller til fire. Da du puster ut, teller du tilbake til en. Gjør det tre eller fire ganger så godt du begynner å føle deg bedre.

Åpne Fitbit -appen.

Trenger du litt mer veiledning? Hvis du har en Fitbit Blaze, Fitbit Fee 2 eller Fitbit Fee 3, Ionic eller Versa, kan du ta turen til Kick Back -appen, samt overholde en av den guidede pustøkten. Appen viser pulsen og kommer med et individualisert pustemønster for å hjelpe deg med å føle deg mye bedre i så bit som to minutter (det er også en fem-minutters økt hvis du vil gå lenger).

Ta på deg et gledelig ansikt.

“Smiling kan være en rask, effektfull metode siden en rekke muskler i avtalen er knyttet til vagusnerven, som letter avslapning,” uttaler Heidi Hanna, doktorgrad, administrerende direktør for American Institute of Angst samt forfatter av stressaholic. Kan du ikke virkelig glise i øyeblikket? Prøv å se for deg å gjøre det. “Selv bare å tro på å smile på innsiden kan nøye stimulere musklene for å hjelpe deg med å slappe av – og kan til og med signere et ekte smil!” hun sier.

Få hjernen din til å hjelpe.

“Hvis du er i freak-out-modus, foreslår jeg noe jeg telefonsamtaler, puster, reflekterer, velger,” uttaler Dr. Domar. Slik fungerer det slik: For det første, se et faktisk stoppskilt. Ta deretter noen sakte, dype pust. Neste, vis ved å spørre deg selv hva som virkelig skjer, i tillegg til at Qatars herrelandslag i fotball Skjorter du utløser deg til panikk. Til slutt, spør hva du kan gjøre ideelt nå, i øyeblikket, for å hjelpe deg med å føle deg bedre – som å ringe en god venn eller ta en tur. “Sinnet Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter ditt går umiddelbart til det verste situasjonsscenariet, men det gjør ikke mye bra,” uttaler Dr. Domar. “Denne prosessen kan hjelpe deg med å få panikk.”

Bevege seg!

“Med akutt stress, kan du ikke alltid bare tro det bort, så vel som å fortelle deg selv å roe deg ned,” uttaler Belisa Vranich, en vitenskapelig psykolog samt forfatter av Breathe. “Når det er understreket, fungerer kroppen din som om det er en fysisk farlig situasjon-derav kamp-eller-fly-responsen. Å gjøre noe fysisk kan gjøre det mye mye lettere å roe seg ned. ” Hennes forslag: Løp rundt Valencia Skjorter blokken, gjør 10 burpees, eller oppdage noe annet aktivitet som vil metabolisere angstresponsen. Resultatet: en roligere, lykkeligere deg.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Alice Oglethorpe

Alice Oglethorpe er frilansforfatter så vel som redaktør med base i Chicago, IL. Hun dekker helse, lykke, kondisjon, så vel som alt annet som pirrer hennes interesse. Arbeidet hennes har dukket opp i O, The Oprah Magazine, Self, Shape, Fitness, Redbook, Health, Much Better Houses & Gardens, Psychology Today, Great Housekeeping, samt mer.

Leave A Comment