Sports And Fitness
sxskv  

Hvert utseende er mye bedre med skinn: søskenvellies + Fitbit er tilbake

Fitbit er begeistret for å avsløre tilbakekomsten av søsken Vellies med en elegant andre samling av Fitbit Nyt tilbehør. Fitbits mangeårige partnerskap med Council of Fashion Designers of America (CFDA) har brakt dette nye partnerskapet Bologna FC 1909 Skjorter til liv.

Partnerskapet blander grensene mellom mote så vel som kondisjon, avansement og teknologi, for å støtte nye designere som PH5, Kim Shui, Victor Glemaud, samt mer.

Denne nye kolleksjonen for Fitbit har vevde skinnband som vil bringe litt avansert til Sense 2, Sense, Versa 4 eller Versa 3 Nyt på håndleddet. Fortsett å lese for å oppdage alt om den interessante nye designerkolleksjonen!

Disse nye vevde Horween® skinnband integrerer vintage -stil med ny luksus

Dette lette, fullkorns skinnbåndet har en ide i rustfritt stål gravert med søskenvellies-logoen. Læret er håndlaget med premiumoljer så vel som fargestoffer, så vel som det er solbrun i Chicago med standard lærarbeidsmetoder for å sikre at de naturlige materialene former til håndleddet ditt, samt fastsetter den spesielle alderen patinaoverflaten over tid. Snakk om å heve en tidløs design!

Svart vevd skinn. Dette svartvevde skinnbåndet bringer high-end til daglig slitasje.

Eikvevd skinn. Med dette varme brune vevde skinnbåndet har en nøytral aldri sett så bra ut.

Om søsken vellies

Ledet av skaper så vel som innovativ regissør, Aurora James, produserer søsken Vellies luksus, eterisk tilbehør i samarbeid med håndverkere over hele kloden ved å bruke bærekraftige materialer så vel som stiler du vil ha på deg for alltid.

Handle søskenvellies for Fitbit 24mm Connect Woven Leather Collection for Sense 2, Sense, samt Versa 4, samt Versa 3, som tilbys i størrelser lite i tillegg til Big for $ 54,95 hver. ** I tillegg til det nye vevde skinnet Band, vi bruker også på søskenvellies skinnskrunker (svart så vel som eik) for $ 54,95, som på samme vel som medium.*

Som offisielt Fitbit -tilbehør laget for å jobbe med Fitbit -produkter Brasils herrelandslag i fotball Skjorter samt sjekket for komfort samt holdbarhet, kan disse tilbehørsbandene bare kjøpes på Fitbit.com.

Vil du oppdage mye mer om Designer Collections for Fitbit? Oppdag her.

* Nyt tilbudt separat

** Skinntilbehør er laget av Horween® Leather samt andre materialer.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk Rangers FC Skjorter diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Leave A Comment