Sports And Fitness
sxskv  

8 Do’s and Don’ts of Running With Your Sweetheart

Å se på par Run kan være underholdende. Det er de som bruker hodetelefoner – enten på en kamp eller kjeder seg med hverandre. Så er det de med ‘Macho-mannen’ et halvtrinn foran, hevder sin mannlighet, eller kvinnen triumferende kjører en bilens lengde foran, mens partneren hennes stirrer på fortauet, og nekter å innrømme at damen hans er raskere. Jeg ler bare av disse scenariene fordi, la oss være ekte her: Jeg har noen få ikke-så gode minner fra å løpe med min betydningsfulle andre også. I disse dager vet imidlertid Sara og jeg instinktivt når jeg skal løpe sammen og når jeg skal hoppe over det Serbias herrelandslag i fotball Skjorter – for ikke å nevne hvordan jeg skal gjøre det riktig. Slik holder vi hverandre lykkelige, noe som kan hjelpe deg og partneren din med å holde seg slik.

Løper med ham

Løp med mannen din når han er i godt humør. Hvis han vil løpe når han er gretten, må han rydde tankene og kanskje til og med utarbeide litt aggresjon – noe som sannsynligvis er best gjort på egen hånd.

Ikke løp med mannen din hvis han er sulten. Det kan være en oppskrift på irritabilitet.

Ikke løp med mannen din når han kanskje ikke kjenner ruten. Nok en oppskrift på katastrofe. Vi tror alltid vi kjenner veien tilbake, og vi har alltid rett. Vi kommer hjem … etter hvert.

Løp med mannen din når han er godt uthvilt. Naps er ikke bare for barn. Sara sørger for at jeg får mine daglige lur når jeg trener hardt; Ellers vet hun at jeg kanskje ikke er morsom å være rundt, enn si å løpe med.

Løper med henne

Ikke løp med kvinnen din hvis du planlegger å trinnet henne. Jeg er naturlig raskere enn Sara, så hun jobber hardere for å løpe med meg. Hvis Leicester City Skjorter du er raskere enn kameraten din, må du ikke komponere problemet ved å få henne til å føle at hun bremser deg. (Selvfølgelig er det motsatte også. Hvis hun er raskere, vær åpen for at hun løper fremover.)

Kommuniser med kvinnen din hvis du planlegger å løpe lenger eller raskere. Sara og jeg begynner vanligvis sammen, og når beina varmer opp, vil jeg ta opp tempoet. I stedet for bare å la henne ligge i støvet, vil jeg si noe sånt som “Jeg kommer til å fortsette å bevege meg nå,” så hun vet at målet mitt skal fremskynde.

Ikke løp med kvinnen din hvis du ikke er i humør til å snakke om hva som er på hodet. Kvinner har en tendens til å være verbale prosessorer, og en enkel kjøring kan vekke mange tanker hun vil tale.

Støtt kvinnens løps- og racingmål. Lykke til for kjæresten min Sara mens hun fortsetter å trene og konkurrere – jeg er så glad for henne!

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du Polens herrelandslag i fotball Skjorter endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Ryan Hall

Ryan Hall er en tidligere profesjonell distanseløper. Han er en av USAs fremste distanseløpere, og representerte USA i olympiske leker 2008 og 2012. Han løp en av de raskeste maratonene noensinne, og endte på 4. plass på Boston Marathon 2011, og har den amerikanske rekorden for halvmaraton i 59:43.

Leave A Comment