Sports And Fitness
sxskv  

NFL viser at det er til hensikt å beskytte skjoldet når det ikke klarer å undersøke resten av ligaen for falske vaksinasjonskort

, det handler om å beskytte skjoldet. Dette var tydelig for meg på 1980 -tallet da jeg begynte å dekke sportsselskap for finansverdenen, og det er enda mye tydeligere i dag.

I tilfelle, analyser den nysgjerrige saken om Tampa Bay Broad -mottakeren Antonio Brown. Da den selvbeskrevne personlige kokken, sint på at han ikke ble betalt det han angivelig ble skyldt, avslørte at Brown hadde søkt et falskt vaksinasjonskort, Wales herrelandslag i fotball Skjorter svingte NFL til handling, og undersøkte den kontroversielle Brown for å identifisere fordelene ved kravet .

Hadde NFL stoppet der, hadde alt vært bra, men NFL undersøkte og fikk vite at Mike Edwards, en essensiell komponent i Buccaneers ‘sekundær og mye mer respektert medlem av samfunnet, også hadde anskaffet et falskt kort, NFL feller inn i ingenmannsland.

Etter å ha suspendert begge spillerne i tre River Plate Skjorter kamper, ble hovedtrener Bruce Arians med rette incensed, han foreslo at NFL trengte å undersøke resten av ligaen. Han hadde rett.

Det er uhøytidelig å tro at de to mennene var de eneste i ligaen, som forfalsket et vaksinasjonskort. Utvilsomt er det hundrevis av andre.

Men vi vil aldri vite.

Du kan sannsynligvis få astronomiske odds for at NFL vil rapportere at andre spillere forfalsket vaksinasjonskortene sine, spesielt når vi drar inn i strekkløpet for sluttspillet. NFL vil ivareta skjoldet, som det alltid har gjort. Og Arians, som typisk er ganske frittalende, vil la den ordspråklige sovende hjørnetann ligge, innhold for Boca Juniors Skjorter å få både Edwards og Brown tilbake for en veldig skålkjøring.

På 1980- og 1990 -tallet ville dette blitt utsatt ved å undersøke journalister som hadde til hensikt å få historien riktig. De dagene er forbi. I stedet har vi mange late journalister som hoper seg videre til brune og papegøyer den absurde forestillingen som folkehelsetjenestemenn har lagt frem (som søker å forbedre oppgangen til vaksinasjoner) som en uvaksinert person på en eller annen måte plasserer en vanlig vaksinert person mye mer i fare. Vitenskapen motbeviser dette mot forakt fra offentlige helsetjenestemenn, som har det journalistiske samfunnet på baklommen.

I mellomtiden rir NFL de politiske bølgene helt til banken.

.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave A Comment